Jeg har radioerfaring både som researcher, tilrettelægger, medvært og producer. Klik play og hør et par eksempler på programmer, jeg på den ene eller anden måde har haft fingrene meget med i.

 

Radio24syv

 

Aflyttet

Nutidens aflytning sker i 0'er og 1-taller, når du sætter digitale fodspor allevegne og hele tiden, mens din telefons GPS afslører hvert et fysisk skridt du tager. På dette tidspunkt rullede Snowdenbølgen for fuld kraft, og et helt centralt - og tilsyneladende simpelt - spørgsmål trængte sig på. Har linet op og forberedt et nyhedssegment, jeg kommer i studiet og laver.

Elektronista

De mange digitale gadgets, vi omgiver os med, former vores hverdagsliv på godt og ondt, på sjovt og irriterende. Her er vi til 3D-printer-konference, og så gennemgår vi en stor ny undersøgelse af digitalt hverdagsliv. Har tilrettelagt og produceret, og så er jeg medvært/gæst i anden del af udsendelsen.

Mikrofonholder

Programmet, hvor to interessante personer simpelthen taler sammen for åben mikrofon om et emne, de vælger i fællesskab. Her er det Mathias Søndergaard fra motion capture-virksomheden Rokoko og Morten Hesseldahl, direktør for Det Kongelige Teater, der taler om fremtidens kulturliv. Har tilrettelagt og produceret.

den2radio

Da jeg rejste i Australien i 2016, landede jeg i Sydney samme weekend, som der var en kæmpe professionel turnering i kortspillet Magic. På en halv time undersøger jeg, hvordan et kompliceret, nørdet spil med papkort kan være stærkere end nogensinde i en omskiftelig, digital tidsalder.