SoMe- strategi og produktion, presseindsalg, framing af (politiske) budskaber. Den praktiske, synlige, udadvendte kommunikation har jeg især erfaring med fra Mellemfolkeligt Samvirke, app-virksomheden Pinstriped samt frivilligt i flygtningehjælpsgruppen Welcome To Denmark, som har rundet 10.000 FB-følgere i dag. Se et par eksempler fra Mellemfolkeligt Samvirke herunder.

_____________________________________________________________________________

SoMe-produktion

Mellemfolkeligt Samvirke var nogle af dem, der råbte højst, da Folketinget var ved at melde Danmark ud af FN's samarbejde om kvoteflygtninge. Bl.a. med denne video, der nåede næsten 500.000 på Facebook.

Apropos Facebook, så var det jo en smule ironisk, at vores mest benyttede kommunikationskanal var involveret i Paradise Papers' skatteunddragelse - alt imens Mellemfolkeligt Samvirke selv har kampagneret mod skattely i årevis. Bonusinfo - videoen her kom på Politikens altid sjove Listen.

Presseindsalg

17 unge fra hele verden rejste rundt i Danmark og diskuterede FN's verdensmål med danskerne. Samlet set fik rundturen mere end 50 presseklip i primært lokalmedier. Her fandt Avisen.dk det interessant at høre et alternativt syn på det danske arbejdsmarked: "Danmark med andre øjne"